Spelautomater som en del av det svenska spelundret

Sverige har på senare år blivit allt mer känt för våra spel. Man har ibland till och med talat om det svenska spelundret. Storsäljare som Battlefield, Minecraft och Candy Crush Saga är bara några exempel på detta. Men visste du att det också finns många spelautomater som är gjorda av svenska företag?

Ett av dessa är företag är ELK Studios som på kort tid blivit en av de bästa tillverkarna i branschen. Idag tänkte vi därför tipsa om några av de spelautomater eller slots som de också kallas som vi tycker är bäst just nu.

DJ Wild

Pumpade musik, vackra färger och spännande design. Om detta låter som komponenter du letar efter när du väljer spelautomater behöver du inte leta längre. DJ Wild är här för att rädda dig från tristessen!

Champion’s Goal

Spelautomater med fotbollstema. Kan det vara nåt det? Om du provar Champion’s Goal blir det snabbt tydligt att det är en fantastisk kombination. Hör publikens jubel när du kammar hem storvinsten. Matchen är igång!

Taco Brothers

Tacos. Svenskarnas självklara val på fredagskvällar. Mysigt och gemytligt men framförallt väldigt gott kanske du tänker. I Taco Brothers är dock läget ett annat. Den onde Kapten Diaz har anländit till den fridfulla byn och tagit all tacos. Det är upp till dig och de tre bröderna Paso, Pepe och Pico att återställa ordningen.

Som du märker är det vitt skilda teman ELK Studios erbjuder i sina spel. Och då är detta bara en bråkdel av de spelautomater denna tillverkare erbjuder. Varför inte prova och hitta din favorit?