Populära spel online

På nätet finns det många roliga spel som man kan ladda ned och spela. De flesta av spelen man hittar online är oftast också gratis vilket gör det hela mycket bättre. Om du har tråkigt och inte vet vad du ska hitta på så kan du kanske hitta några bra tips i texten nedan på några roliga spel som du kan spela online för att fördriva tiden.

computer_194891015

League of Legends är ett populärt lagbaserat online spel som kräver samarbete, kommunikation och lagarbete. Man spelar i lag på fem och målet är att försöka ta över och förstöra motståndarnas bas. Det finns flera olika karaktärer som man kan välja mellan och alla har olika egenskaper och förmågor vilket skapar ett strategiskt element då man måste välja en karaktär som passar bra ihop med de andra karaktärerna i ditt lag. Sedan kan man också välja en specifik karaktär för att kontra det dina motståndare har valt.

Hearthstone är ett strategiskt turbaserat kort spel som vem som helst kan ladda ned gratis från nätet. Om du inte är intresserad av snabba aktionspel kanske Hearthstone passar dig bättre då man kan ta tid på sig och noga tänka ut vad det bästa draget är innan man gör det. Precis som med många andra kortspel så handlar Hearthstone om att samla alla olika kort och detta kan man göra genom att spela matcher online och tjäna guld som man använder för att köpa kortpack.