Mobilspel

När det kommer till spel, finns det många olika typer att välja mellan. För den som gärna spelar spel som underhållning, kan du förutom de klassiska konsolerna och data spelen, även hitta underhållande spel till mobilen. De flesta av oss har kommit i kontakt med spel som Angry Birds, Candy Crush och Pokémon Go.

Plattformar

De spel som finns på marknaden idag är anpassade utifrån vilken plattform du använder dig utav. De hittills största, är Android och iPhone. Båda har egna så kallade butiker, där du kan ladda ner deras appar och spel, gratis eller betala en slant för dom. Med dagens smarta mobiler, har du dessutom riktigt bra grafik och kan få en helt ok spelupplevelse. Androida spel, hittar du först och främst hos Play Butik och spel till din iPhone, hos App Store.

Kategorier

Pusseläventyr av olika slag, har blivit mycket populärt. De går vanligt vis ut på, att man ska passa ihop flera lika delar i en serie av två eller fler. I den här typen av spel kan du hitta spel där du ska matcha godis, diamanter och skjuta bubblor till exempel.

Det finns en rad med olika kategorier att välja spel ur, som action, äventyr, rollspel, strategi, musik och så vidare. Och med det breda utbudet finns det stora chanser att just du, hittar spel som du tycker om. Bara att ladda ner några olika och testa dig fram.